Henk Westbroek: ‘Trump is dader Barcelona’


Ja mensen, dit is een niveau van humor (mirror) dat wij misschien wel nooit zullen begrijpen. Wat Henk Westbroek hier eigenlijk zegt is… fuck we weten het echt niet! Donald Trump weer lekker bezig, zwarte Piet, slavernij… denkt Henk dit echt (als het een ‘gedachte’ is en geen hersenscheet in de meest letterlijke vorm des woords) of is het een verwijzing naar mensen die dit mogelijk denken en waar Henk niets mee op heeft? Hij was toch pro Zwarte Piet?

Je weet dat het publieke debat te complex is geworden als de mopjes van Henk Westbroek niet langer te bevatten zijn.

Gelukkig is Maik de Boer oké.

Even een berichtje uit Barcelona 🇪🇸

A post shared by MAIKDEBOER (@maikdeboer) on


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com