Alexia gaat naar school, wederom op extreem gammele fiets


Ons mooie Nederlandje ligt vandaag weer massaal in katzwijm, want het heeft de koning behaagd een filmpje op ons te gooien! Dit keer zien we prinses Alexia op de fiets naar school vertrekken. Vorig jaar plempte de koning al een soortgelijk filmpje van Amalia dus we kunnen wel zeggen dat het filmen van de eigen kroost echt een dingetje aan het worden is. Wat valt op aan de twee filmpjes?

Ten eerste heeft WimLex bij het nieuwe filmpje zijn telefoon horizontaal gehouden voor beter beeld. Altijd goed, dankjewel koning. Maar mogen we nu effe een puntje van kritiek uiten? WAT ZIJN DAT VOOR FIETSEN WAAR DIE KIDS OP RONDRIJDEN? De tocht naar school schijnt 11 kilometer lang te zijn, en dan op een fiets waarvan de ketting oorverdovend tegen de kast schuurt en die verder een duizelingwekkend aantal piepjes en kraakjes produceert. We hoorden het al bij Amalia:

En nu horen we het weer bij Alexia:

Is dat als bewijs van gewoonheid bedoeld ofzo? Dat die authentieke omafietsen door de RVD geprepareerd worden zodat ze maximaal lijken op een gewone mensen-fiets, inclusief piepjes en kraakjes? Zo ja: waak dan voor overkill. Dit is echt niet te doen.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com