Roxeanne Hazes huisband DWDD, DWDD-fans WOEST


Prachtig hoe voorspelbaar het soms kan zijn. Roxeanne Hazes die met haar band de nieuwe huisband van DWDD gaat worden… dat is dus driewerf boehoe, neehee en errug wat betreft het vaste DWDD publiek. Het is weer helemaal ‘Anouk op Pinkpop in 1998’ all over again, want: Roxeanne is niet Ons Soort Mens, ze zingt vals (dat geldt kennelijk niet voor die andere bandjes) en Roxeanne Hazes = André Hazes = Rachel Hazes = totaal niet NPO3 / VARA-waardig. Al is dat laatste niet echt een argument natuurlijk, want weet u wat Roxeanna’s eigen verloofde in 2012 over moeke Rachel zei? (De afkeer kan verdwijnen met de jaren, willen we hiermee aangeven.)


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


1 reactie

  1. Nancy schreef:

    Ze kan ook niet zingen en Rachel H. is een psychopaat.

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: