Gordon gaat trouwen met PVV’ende Wildersfan 


Officieel hoort het niet bij onze taakomschrijving, maar af en toe vinden we het toch belangrijk om een bn’er te behoeden voor een misstap. Zo waarschuwden we ooit de lieve maar ook wat naïeve Fajah Lourens voor een date met jongen die kampte met nogal grote moederskind-trekjes terwijl Faa daar niet tegen kan (met succes, Fajah luisterde!) en nu is Gordon aan de beurt.

In de Story valt namelijk te lezen (Blendle) dat de winnaar van het programma ‘Gordon gaat trouwen maar met wie?’ eigenlijk al vast staat. Ene Frank heeft het hartje van Goor weten te veroveren, de liefde is wederzijds en nu is er voor de rest van de deelnemers eigenlijk niks meer aan, aldus Story. Wij effe Googlen natuurlijk en het blijkt hier te gaan om de heer Frank van der Heide, kroegbaas te Brummen (?).

En dan nu de waarschuwing: Gordon, jij fatsoenlijk rechtse, Mark Rutte als vrind hebbende, op VVD feestjes zingende gezond verstand-man, dump deze proleet nu het nog kan! Hier, kijk anders even naar zijn Facebook likes:

– Steun voor de PVV (Oké kan.)
– Geert Wilders (Tja kan ook.)
– Zwarte Piet verdwijnt niet (Oh god een Zwarte Piet activist… hier begint het Tokkie alarm zachtjes te piepen…)
– Nederland is mijn land (Nee! Weer zo’n pagina over Onze Cultuur, dat heb op Facebook gestaan.)
– Steun Circus Herman Renz (Een circus, daar waar dieren in gevangenschap rondjes lopen maar wel ONZE CULTUUR!!! Dit gaat de foute kant op.)
– V&D herinneringen (Wtf deze man leeft in het verleden…)

Even resumerend: we hebben hier te maken met een PVV stemmende Zwarte Piet gek die houdt van de V&D… gokje: hij wil ook de gulden terug.
Luister nou maar naar ons Gordon.
Dit gaat niks worden. Skippen deze gast.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com