Het prachtige Facebook profiel van medium Joke


Mooi inkijkje in de bruisende wereld van de middagtelevisie, dat fragment van Medium Joke die in ‘Dit is mijn toekomst’ (RTL4) volledig los gaat op een nietsvermoedende beller. ‘Niemand liegt tegen mij!!!’ blèrt ze als de vrouw uit privacyoverwegingen een verkeerde naam van een dierbare noemt. Joke gaat vervolgens als een volleerde charlatan door, door te beginnen over ‘zo haal je me uit mijn concentratie’, want als je als medium de gelegenheid krijgt je metier wat gewicht mee te geven grijp je die kans natuurlijk…

Zag u het trouwens, dat is Gaby van Nimwegen, miss Nederland 1992!

Anyway. Even over Joke, want deze Joke de Krijger zit ook op Facebook en daar leren we veel over haar karakter. Kijk maar even met ons mee:


Niets aan toe te voegen natuurlijk.


Ja ja ja, goudeerlijke volkse humor, ook dat is Joke!


Weer die daadkracht hè. ‘Lieg jij tegen mij, Marck Zuckerberg???’


Joke heeft een neef die in de volksmuziek zit! Dit is meer en meer een vrouw naar ons hart.


OMG ze is bevriend met Sylvana! Wij weten waarom.

En gaaa zooo maaar dooor…
Blijverdje in de showbizz, deze Joke.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


3 reacties

 1. Pom schreef:

  Dat was een wilde gok van Joke
  Joke stemt vast PVV

 2. Joke vierhonderdtwintig schreef:

  Joke is een vies stuk vuil . Leugens verkopen aan labiele mensen voor geld is echt te triest voor woorden. Deze mensen zouden geen zendtijd op tv mogen hebben

 3. Suzanne schreef:

  Hallo Jokke ik wil je graag spreken maar ik woon in Duitsland en heb geen e mail omdat ik gehackt en gestalkt wordt ik weet dus niet hoe ik je kan spreken ik kan alleen via de vaste telefoon. ik woon op platte land en ben bijna 3 jaar alleen soms om de 14 dagen komt mijn vriend voor een paar dagen en hebben we weer ruzie.wil je dit bericht wissen als je het hebt gelezen .ik hoop dat er een manier is om u te spreken.groetjes

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: