Frits Wester heeft altijd eyeliner bij zich


U dacht dat het na dat kledingkoelkastje van De Boer wel klaar was? Fout!!! Mannen die een liefde voor lifestyledingetjes koesteren is nog steeds een taboe dat doorbroken dient te worden. Nu weer door: Frits Wester! De man die ALTIJD eyeliner in zijn binnenzak heeft zitten en zich hier waarschijnlijk ook niet voor schaamt want zo is hij waarom zou hij ook?

Een en ander werd gisteren onthuld in RTL Summer Night, waarin ook Bram Moszkowicz zijn opwachting maakte. Die is een tijdje niet op tv geweest en dus vroeg Beau ‘Hoe is het met je?’. ‘Inmiddels wel weer goed’ zei Bram en Beau vroeg toen NIET door op de periode dat het kennelijk niet goed ging. Waarmee we willen zeggen: die totale feminisering van de maatschappij is nog láááng niet af, al is de eyeliner van Frits een aardig begin.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com