Katja Schuurman plugt bewezen oplichters op Instagram


Ach ja lieve mensen, zo zie je maar weer: iedereen is af en toe gevoelig voor wat ouderwetse 1.0 boerenkwakzalverij. Of hoe zouden we een drankje waarvan je er jonger uit gaat zien enkel door het te drinken anders moeten noemen? We hebben het hier over Gold Collagen, een goedje met als voornaamste bestandsdeel het eiwit collageen en daarvan zou je huid weer jonger worden.

Aantal keren wetenschappelijk bewezen: nul.
Aantal keren keihard tegengesproken door de wetenschap: ontelbaar vaak.
Kennelijke aantrekkingskracht op Katja: groot, ondanks alles.

Overigens is Schuurman wel de ideale ambassadrice voor deze oplichters met haar 42 jaar (lijkt: 32 jaar). Dus misschien moet er alsnog schande gesproken worden over deze Instagram-promotie. Dat doen haar volgertjes gelukkig al, al hanteren deze dames een iets ander argument tegen de eiwit-zwendel: onbetaalbaar voor de gewone vrouw!!! Dankjewel Katja.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com