Paturain betaalt de rekeningen van Jim Bakkum


Misschien is het een beetje gek maar sinds de ontdekking dat Katja Schuurman een oplichtersdrankje waarmee je zogenaamd 10 jaar jonger wordt promoot, hebben we een obsessie met bn’ers die reclame maken voor iets. Op zich is het verschijnsel niet nieuw: merken sturen gratis shit op in de hoop dat de bn’ert in kwestie even een leuke foto op Instagram gooit met de juiste hashtag. Denk hierbij aan: Nikes, dure cosmetica, telefoons, kleding en ander spul.

Of in het geval van Jim Bakkum: een bakje stinkkaas.

Zie die foto dan, waar Jim geheel relaxed met het bord op schoot een dozijn crackers met Paturain naar binnen zit te werken. Leuk ook hoe dat bakje precies goed leesbaar in beeld staat, maar nog grappiger is de begeleidende tekst:

Tussen alle bedrijven door even chillen. Dit weer is toch tóp?! Vanavond een feestje, namelijk van de Grazia Fashion Awards. Genomineerd voor Best Man. ?#paturain #ad #borrelmoment

Waar zijn die paparazzi als Jim met zo’n bord vol crackers de tuin in wandelt??? Anyway, verschil moet er zijn en hopelijk heeft Bakkum er een mooie deal uit kunnen slepen. Leuk hoor Jim!


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com