Miljonair met ModaalHaat leent z’n (stukke) Lambo uit op SBS6


Ook wel weer eens lekker, een tv-formatje waarbij een rijk gezin ruilt met een arm gezin, punt. Gewoon kijken hoe dat is… best wel anders hè? Geen extreem duur cadeau op het einde, geen hulp bij het opbouwen van een beter (materieel) leven onder leiding van John fucking Williams, gewoon effe vergelijken en doorrr. Althans, daar gaan we vanuit als we zien wie er vanavond in aflevering nummer 1 van ‘Steenrijk, Straatarm’ op SBS6 zit:

Wie de sloebers zijn weten we niet, maar de rijkaards zijn overduidelijk Annika de Ruijsscher en Salar Azimi, de Zeeuwse hotelmiljonairs die weinig sympathie koesteren voor mensen die het minder hebben en vooral opvallen omdat ze in de oude Lambo van Afrojack rijden en deze ‘compleet afraggen’, aldus de kenners op Autojunk. Zit vast wat in, getuige ook onderstaande Dumpertfoto van begin deze maand:

Tja wat verwacht je, Salar crosst als een idioot over de Nederlandse drempeltjes getuige ook de mensen die hem kennen op Facebook. Hoe dan ook, toch sympathiek dat de armoedzaaiers ook even in zijn zo goed als overleden waggie mogen. Kijken dus.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com