Boswachtershow op SBS6: Hé verrek, is dat… de dolfijnenrukker?


Het nieuwe televisieseizoen begint al lekker los te komen en dus regent het weer malle formatjes op de kijkbuis. Vanavond op SBS: de reallife soap van Dreetje Hazes. Maar daarover een andere keer! Na deze soap start namelijk ook Boswachter Gezocht, een talentenshow die een nieuwe boswachter voor Texel op moet leveren. SBS selecteerde 10 natuurliefhebbers die vanaf vanavond elke week de strijd met elkaar aangaan. Dan verwacht je dus op z’n minst een paar Wakker Dier-achtige bomenknuffelaars en Sharon Limburg voldoet gelukkig helemaal aan die verwachting. Maarrr het blijft tv en dus hebben ze ook een wat ander type ‘natuur liefhebber’ toegevoegd. Wij doelen op: Bernadet Jiskoot.

Op Beautify.nl lezen we wat meer over Bernadet en haar bijzondere beroep:

Al vanaf de eerste keer dat je als klein meisje Flipper keek, was het je droom om dolfijnentrainster te worden. Je zag het helemaal voor je: dolfijnen salto’s laten maken, luisteren naar hun hoge piepstem en je een heuse zeemeermin voelen als je aan zijn vin door het water wordt getrokken. Voor Bernadet Jiskoot is die magische meisjesdroom werkelijkheid geworden. Ze is één van de weinige dolfijnentrainsters van Nederland.

Okééé, we hebben een medewerkster van het omstreden Dolfinarium te Harderwijk te pakken. Een soort circus maar dan voor dolfijnen waar deze kolossale, intelligente wezens trucjes doen voor verveelde dagjesmensen. Wij vermoeden zomaar een enorme klik met deelneemster Sharon, die 3x per week zwerfvuil loopt te rapen in het bos en ‘moeder natuur een handje wil helpen‘ (nee dit gaat niet over euthanasie MOEHA).

Oh ja. Weet u wat ze in dat Dolfinarium allemaal met dolfijnen doen, naast ze door hoepels laten springen en op commando laten ‘zwaaien’ naar het publiek? Ze masturberen deze dieren omdat ze in gevangenschap geen zin hebben in seks! Meer achtergrond over deze erotische activiteiten hierrr. Lekker hoor. Texel: verstop de zeehondjes maar vast!


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com