Giel wordt weer brutaal… zoiets? [OUDE AUDIO]


Giel Beelen vond 3FM ‘veilig en braaf’ staat op Nu.nl vandaag, vandaar dat hij na 20 jaar de overstap naar Veronica maakt om daar zijn ochtendshow voort te zetten. De onlangs ontslagen ex-dj en representant van vroeger Jeroen van Inkel denkt dat Veronica NOG BRAVER is dan 3FM en voorspelt dat Giel binnen een paar maanden met ruzie zal vertrekken, maar dat is Van Inkel en die moet je nooit te serieus nemen. Hopelijk heeft Giel gewoon gelijk.

Want als we nu inderdaad de oude, door 3FM kennelijk gemuilkorfde Giel te horen krijgen kan het nog lachen worden. Oké die akkefietjes met zanger Daryl, rapper Metz, voetballer John en de kids van Mainstreet hadden ook wel wat, maar het echte werk was zo rond 2005 te horen in Nachtegiel, waarin Beelen half Nederland telefonisch kapotterroriseerde en lastigviel. Dit is dus wat we straks in de ochtend op Veronica gaan horen, voorproefje:


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com