RTL-baasje Erland Galjaard klust bij als dj!


Kijkt u even goed naar deze foto en realiseer u dan: dit gaat niet om een aankondiging van een borrelavond voor oudere lesbiennes, dit is een affiche van Soulvation, het dj-duo van RTL-baas Erland Galjaard en producent Roland Molendijk. Oh ja, die Molendijk werkt dus gewoon bij RTL als jurylid / showbizzdeskundige, dus die kon waarschijnlijk moeilijk nee zeggen tegen dit onzalige plan van Erland (50). Net zoals die andere RTL-medewerkster waarschijnlijk ook geen nee kon zeggen toen Erland vroeg of ze met hem wilde trouwen. Weet u trouwens wie een ‘goede vriend’ van Galjaard is? RTL-medewerker Gordon! Deze man omringt zich 24/7 met zijn personeel… ziek eigenlijk hè?

Wel leuk dat het dj-schap niet meer voorbehouden is aan soapies en andere randfiguren, ook de man die aan de basis staat van alle pulp die er in Nederland gemaakt wordt wil af en toe een applausje.


2 reacties

  1. Mannen van een zekere leeftijd die de dappere strijd tegen de vergankelijkheid rap aan het verliezen zijn. Dan krijg je deze kolderieke Farce Majeur typetjes. Het zou grappig zijn als het niet zo in- en intriest is.

  2. Ginger schreef:

    Waar kan ik hun album kopen? Gaan ze ook nog op tour?
    Vragen vragen…

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: