Vóór en na: zo maakt BNNVARA een authentiek sterretje


Zelden kregen we zo’n fraai inkijkje in de wording van een ster. Eigenheid, authenticiteit, het zijn mooie begrippen maar als je er naar op zoek gaat kun je lang zoeken. De meeste mensen zijn nu eenmaal eenheidsworst, is gewoon zo. Gelukkig zijn jongeren die op tv willen altijd extreem kneedbaar (want: maar één doel) en dus kun je, als je een beetje weet hoe authenticiteit er uit ziet, het gewoon faken!

BNNVARA, onze welgemeende complimenten. Zo perfect is het nog niet eerder gedaan. Vier maanden geleden meldde EO-medewerkster Julia Toorop zich bij BNNVARA voor de BNNVARA Academie (een soort zomerschooltje voor nieuw talent) en dat zag er toen zo uit. ‘Hoi, en super leuk dat je kijkt!’:

Leuk maar ook ietwat saai, en bij BNNVARA houden ze juist van lekker gek / beetje vaag / ongrijpbaar / weeeird en dus ging Julia door de BNNVARA-molen en dit is wat er uit is gekomen:

Wtf?!?!? Totaal onherkenbaar! En je verwacht het niet want dat laatste chickie is echt zo’n ‘ik heb schijt aan alles’ Elle Bandita-typ. Over Elle Bandita gesproken, zou die eigenlijk wel echt en authentiek zijn??? Nu geloven we niks meer.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com