Oordeel niet te snel! Sharon (#DoubleTrouble) leest de HUMO


Wij dachten dat MTV toch vooral een muziekzender was (Ja wat? We geven het toch eerlijk toe!) maar tegenwoordig blijkt het de zender te zijn waar alle realityshows samenkomen om kindjes te maken. En met ‘reality’ bedoelen we dan de reality waarbij alle RTL5-meuk verbleekt. Utopia? Dat is een ingewikkeld sociaal experiment in vergelijking met wat MTV ons brengt. Temptation Island? Een gelaagde reeks over de complexiteit van relaties vergeleken met de MTV programmering. Vanavond kunt u op deze zeker kijken naar: Double Trouble, waarin de eencellige zusjes Esmee en Sharon Ipema de leukste avonturen beleven. Even wat voorproefjes:

Op het vliegveld.

Op de camping.

In de supermarkt.

Maarrr oordeelt niet te snel over deze dames! Zoals we gisteren al leerden: veel dingen op tv zijn nep en als je je per aflevering meer dan vijf keer afvraagt ‘zijn ze echt zo dom?’ dan zou het antwoord zomaar eens ‘neen!’ kunnen zijn. Hier, een blik op de Facebook likes van die Sharon leert ons bijvoorbeeld dit:

Humo! Het sympathieke Vlaamse magazine dat ‘naast interviews en reportages ook geregeld onderzoeksjournalistiek’ brengt (Wikipedia). Eigenlijk een soort Nieuwe Revu maar dan met meer diepgang en zonder elke week een reportage over XTC. Leest ons Sharon ook gewoon hoor! ‘Hmm, een groot interview met Griet Op de Beeck, smullen!’ denkt ze dan, alvorens in haar huispak op de bank plaats nemen. ‘Even wat tijd voor mezelf!’ Maar dat weten wij natuurlijk niet, want wij kennen haar alleen van dat rare MTV programma.


1 reactie

  1. Genant schreef:

    Ik heb ze in Utopia op de livestreams gezien, daar kwam alleen maar onzin uit.
    Hier is Barbie nog slim bij, maar ook bij dit soort meiden hoef je niets te scripten want ze zijn zo. Ik kan er geen 2 minuten naar kijken zonder mij kapot te ergeren aan de aparte manier van prateeeeen alsof ze blijven hangeuuuh

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: