Contract gelekt! Dit verdient de #HNTM winnaar


Vroeger stopten ze in Holland’s Next Top Model altijd een paar gekkies, type ‘ruwe diamant van de straat(hoek)’ om de uitzendingen wat op te leuken. Want een dozijn poppetjes van 45kg en sexy schouderbladen is leuk om naar te kijken, een dozijn poppetjes + een scheldende idioot die rookt als een ketter en ‘nu eenmaal snel geïrriteerd’ is, is leuker. Zie: Tessa Kort. Schreeuwde in 2013 alles bij elkaar in Benelux Next Top Model en is thans doorgegroeid tot totaal reality-gekkie dat voor chaos zorgt in formats als ‘Echte meisjes op zoek naar zichzelf’, ‘Poep pies Den Haag’ en ‘Get the fuck out of my house’ (kent u niet, geeft niet).

Hoe anders is het dit nieuwe seizoen van #HNTM. De enige deelnemer die wellicht voor wat herrie zou kunnen zorgen is ene Ritse de Jong, die ooit dit maakte en dus enig gevoel voor humor / absurditeit zou moeten hebben:

Tja.

Dat gezegd hebbende: wat zou zo’n winnaar van dit programma nu eigenlijk winnen? Ja, ‘een modellcontract’ maar dat hebben die meisjes van Kim Holland ook… we bedoelen meer HOEVEEL SCHUIFT HET??? Gelukkig kreeg uw favoriete redactie een oud contract van dit programma in handen, en dat geeft ons een aardig inkijkje. Kort samengevat: de winnaar krijgt 25k voor een jaar keihard werken (min 10 dagen gratis promo-shit verrichten voor RTL), en als je ziek bent betaal je een boete van 100 euro per dag. Nou… dan kun je dus net zo goed solliciteren!


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


1 reactie

  1. Pom schreef:

    Oh dus dit bedoelen ze met, je ziel verkopen aan de duivel.

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com