Filmpje: René Froger (dik) uit wetsuit geknipt


Als je wilt kun je vandaag de dag elke week een activiteit ondernemen om een bepaalde ziekte de wereld uit te helpen. En dat is fantastisch! Ja natuurlijk, wat dacht u dan? Dat wij cynische klootzakken zijn die zich aan zoiets storen ofzo? Nee joh, schitterend toch.

Bovendien levert dit soort gedoe hele mooie beelden op, bijvoorbeeld van René Froger die zo dik is geworden dat hij door zijn vrouw Natasja uit zijn wetsuit geknipt moet worden omdat hij anders geen asem meer zou krijgen. Zie je niet bij RTL Boulevard hè? Nou hier wel, klik maar snel!


1 reactie

  1. Pom schreef:

    Zouden ze de rubbertjes om zijn pikkie er ook altijd zo afknippen, als ie gezwommen heeft in een of ander donker grotje?

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: