Robinson-Spanjool Carlos: ‘ALLE NL meisjes zijn dik’


Holadiee, Expeditie Robinson gaat weer beginnen! Voor veel deelnemende bn’ers de enige wezenlijke ervaring in hun betekenisloze bestaan, vandaar dat ze na een seizoentje Robinson er nog hun hele carrière over kunnen janken in interviews. Wat was het toch afzien, nieuwe inzichten gekregen, ik miste thuis, u kent het wel want u las het al 1000 maal.

Extra leuk dit keer: er doen ook niet beroemde Nederlanders mee! Vooral de interactie tussen de iconische en gewone Nederlanders zou geinig kunnen zijn. Nu al favoriet onder het vrouwelijke publiek van Expeditie Robinson: ene Carlos Platier Luna. Een Spanjool met een uitstekende fysiek. Da’s fijn voor hem, maar haal u niet teveel in het hoofd lieve vrouwelijke kijkertjes. Carlos is namelijk van mening dat ALLE NEDERLANDSE WIJVEN VET zijn. Nou, de toon is gezet hoor.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com