Floortje dwingt Boulevard tot zelfcensuur in ruil voor opdraven bij Giro 5125-actie


Hebt u al gegeven voor Giro 5125, voor de slachtoffers van Irma? Wij wel en dat komt omdat Floortje Dessing gisteren aan de desk van RTL Boulevard opriep dat te doen. Er was wel een orkaan voor nodig om Floor daar te krijgen, want ze HAAT roddelen en heeft een schurfthekel aan de showbizz waar Boulevard dagelijks zo enthousiast over keuvelt. Er stond dan ook wel wat tegenover!

Zo heeft de redactie vlak voor de uitzending van gisterenavond twee berichten van de site verwijderd. Te weten het bericht ‘Floortje Dessing is verliefd’ (06 september 2017 22:07) en ‘Floortje Dessing heeft geen nieuwe liefde’ (06 september 2017 23:40). Link naar bericht 1: dood, Google cache doet het nog wel. Link naar bericht 2: dood, ook hier biedt Google cache uitkomst.

Onderhandelen kun je leren, zie hier hoe Floortje dat soort varkentjes wast.

PS – Erg he voor Winston?


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com