Lees hier het ‘te vunzig’ bevonden verhaal van Stella Bergsma


Schitterend ophefcadeau voor schrijfster Stella Bergsma deze week… een zekere docent Nederlands weigert Bergsma als gast in de klas te ontvangen, omdat ze in 2013 een geil verhaaltje genaamd ‘Zonnefoto’s’ heeft afgeleverd. Hebben we hier te maken met een preuts type met chronische seksangangst die desondanks wel de inhoud van 4 jaar oude pikanterietjes paraat heeft? NEEN! Zo kan ze de geiligheid van Jan Cremer en Jan Wolkers prima verdragen, schrijft ze aan collega’s:

“Daar zat kiesheid in. In dit verhaal lees ik alleen ranzigheid.”

Rrright. Die Cremer en Wolkers waren inderdaad zeer kies. Nee, dan die Bergsma met haar ranzige praatjes! Aangezien iedere scholier en z’n moeder nu toch op dat verhaaltje gaat Googlen helpen we graag een handje:
LEES HET VUNZIGE VERHAALTJE OVER SCHAAMLIPPEN OP EEN ZADEL HIERRR.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com