Monica Geuze koopt voor 515k appartement naast prostituee


Dames en heren, de bekende vlogger, auteur, gelegenheidslesbo en ex van Lil’ Kleine Monica Geuze heeft een appartement in Amsterdam gekocht. 515.000 legde Geuze er voor neer en dan is de teneur al snel ‘jeetje wat een geld kun je verdienen met dat vloggen he?’. Wij zijn eigenlijk vooral verbaasd over wat voor een totale troep je voor zo’n enorm bedrag hebt in Damsko. 515k, dan woon je dus praktisch aan de A10 in een sfeerloos kantoorgebouw met uitzicht op nog meer kantoren en als je in het weekend de deur uit loopt beland je in een uitgestorven spookstad vol… lege kantoren. Hier, dit ziet Monica als ze naar buiten wandelt:

Ho wacht, we vergeten iets te benoemen!
Het appartement is gelegen aan De Zuidas, het sjieke nieuwe woongebied van Amsterdam.

Is nogal een dingetje kennelijk, die Zuidas, dus dat zal de prijs voor de flat wel verklaren. ‘Sjiek’ kun je het inderdaad wel noemen want in tegenstelling tot het centrum van de stad vind je hier 0 raamprostitutie, 0 kebabtentjes, 0 toeristenwinkeltjes en 0 seksbioscopen. Ho wacht! Er is EEN sekswerker te vinden op die hele fucking Zuidas EN WEL IN HET APPARTEMENTENCOMPLEXJE VAN MONICA.

Wees welkom bij Sioua, voor al uw erotische massages. U vindt deze dienstverlener op nummer 52, dat is bij Monica de deur uit, dan twee keer links en dan loop je er recht op af. De deur staat meestal op een kier. Happy ending?


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


2 reacties

  1. Kutje schreef:

    Pfffff voor 515 k zou ik een mooi vrijstaand huis kopen met een mooi stukje grond, heerlijk. Maar goed voor de egootjes om te kunnen zeggen dat je aan de Zuidas woont in een flat.

  2. Henk schreef:

    Dat is geen woning, dat is een magnetron zo vlak naast die KPN zendmast! Wel goed bereik om live te vloggen. Verder wordt de A10 daar binnenkort overkapt met een park waardoor het qua investering wel begrijpelijk is. Maar gezellig nee en gezond ook niet.

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: