Foto! Frank Masmeijer 3 maanden voor arrestatie, met…


Vanavond op de tv: Thijs Zeeman interviewt Frank Masmeijer over zijn vermeende drugshandel. De enige teaser die tot nu toe werd gelekt is een fragmentje waarop Frank woest wordt op Thijs omdat deze hem ‘flamboyant’ noemt, dus dat belooft vuurwerk te worden lieve mensen!

Wij zijn vooral geïnteresseerd geraakt in dat flamboyante maffiabestaan dat Frank leidde voor het moment van arrestatie. Jan Uriot meldde onlangs al dat het vroeger nooit op kon in huize Masmeijer, terwijl de ex-presentator toch echt een GEFLOPT horecaondernemer was dus: waar doet ‘ie het van, denk je dan. Helaas verraadt Twitter weinig over het pre-2014 leven van Massie… op onderstaande tweet van een kakfeestje in Zeist na dan:

En toch, best leuk om je te beseffen dat daar een DRUGSBARON staat toch? Maar we zochten door en toen gebeurde het… 11 juni 2014, drie maanden voor zijn arrestatie, de politie volgde hem waarschijnlijk al, werd deze foto gemaakt:

Frank Masmeijer, op het hoogtepunt van zijn maffiaroem vlak voor de definitieve val, doet lekker een glaasje met EO-gezicht Bert van Leeuwen. Vult u de rest zelf maar in. Bert van Leeuwen er zit iets op je neus!!!


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


2 reacties

 1. Bert van Leeuwen. Een intrinsiek slecht mens. Een ziel doorvlochten van van laagheid, ontaarding, perversiteit, slechtheid en zondigheid. Een zinloze zak verdorvenheid dat door een biologisch hiaat de aarde kwam tarten met zijn smeerpijperij.
  Iemand die bij het Familie Diner oude omaatjes de vinkentering laat krijgen en letterlijk huilend achterlaat om snel te vertrekken zonder ook maar één woord nog te wisselen omdat een ander niet mee wil werken aan dit duivelse programma, dat enkel goed is voor deze directeur van Skyhigh tv.
  Iemand die over LIJKEN gaat, letterlijk (Google is je mattie) om zijn zakken te vullen.
  Als de duivel een gezicht had gehad zou het de tronie van Bert van Leeuwen dragen. Met weerzin. Met walgelijke weerzin.

 2. Rob Steenwinkel schreef:

  In 1985 maakte Masmeijer na een screentest zijn tv-debuut als presentator bij de NCRV en dan stroomt jaren lang het exorbitante (media) geld binnen!
  Het is een hard gelag als de TV met je kapt omdat je te oud bent……dus de exorbitante geldstromen houden dan ineens op!
  Om dan over te stappen in de drugs handel is erg verleidelijk en een kleine stap en dan makkelijk veel heel veel geld cashen………..en je zult je niveau en aanzien door je dan nieuw verworven rijkdommen niet verliezen!
  Het probleem is om overal aan te tonen dat je onschuldig bent……….en om zulke lastige mensen als Peter R de Vries met zijn moeilijke vragen uit de weg te gaan!

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: