Hierom trekt ‘muziekfan’ Domien Ryanne van Dorst niet


Krijg nou wat, blijkt er dus gewoon al jarenlang een mediafittie gaande te zijn tussen Ryanne van Dorst aka Elle Bandita en Domien Verchuuren aka Domien van 3FM. Ryanne wenst namelijk niet in het radioprogramma van Domien te verschijnen, wat hij ook probeert. Deze onthulling deed Verschuuren vanochtend, voordat hij verklapte de muziek van Ryanne ‘niet zo goed’ te vinden.

Zie hier de plank die dit soort types voor hun kop hebben.
WAAROM WIL JE HAAR DAN IN GODSNAAM IN JE SHOW, OUWE MUZIEKKENNERT???

Over muziekkenner gesproken, Domien weet wel wat de oorzaak van deze onwelwillendheid bij Ryanne is: twee tweetjes over de zangeres, eentje uit 2015 en eentje uit 2010. Eerst maar effe die uit 2015:

Let wel: exact twee jaar na deze tweet zou Domien op de radio janken dat Ryanne niet in zijn programma wil verschijnen. Surrealistischer wordt het niet, maar droeviger wel. Kijk maar naar de tweet uit 2010:

Ryanne zat bij DWDD en dat trok Domien to-taal niet, maar godzijdank greep Beau in. Wij effe zoeken natuurlijk, en hier is het fragment uit 2010 waar Verschuuren zich zo mateloos over op zat te winden:

Een muzikale anekdote over Fleetwood Mac! Kan muziekliefhebber Domien heel slecht tegen, ‘werkelijk ongekend’ vindt ‘ie het als iemand een goed verhaal over een oude muziekheld wil vertellen en GODZIJDANK onderbroken wordt door een nitwit van een tafelheer. De clou van dat verhaal (‘Ik had een grap ingestudeerd’…) zullen we nu dus nooit weten maar dat boeit Verschuuren niet.

Benieuwd of Elle Bandita na deze uiterst oprechte smeekbede alsnog in zijn program wenst te verschijnen.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com