Huisjesmelkert disst Tim Hofman met rapliedje


Ja, want het hoeft niet altijd van een kant te komen! Dat Tim Hofman is zijn webserie #BOOS gehuld in ironische trui en geflankeerd door verveelde millennials ‘misstanden’ aanpakt weten we. Dat hij daar vervolgens hele kekke filmpjes van monteert met tal van crazy effecten weten we ook. Maar dat de belaagde huisjesmelkerts / werkgevers / communicatiemiepen zelf ook terug kunnen slaan, dat is nieuw!

Ja oké dat ze letterlijk terug kunnen slaan was bekend, maar daar doelen we niet op.

We hebben het hier namelijk over de zeer omstreden huisbazin Emmy van der Tol, iemand wiens Googlerecord redelijk gekleurd is aangezien ze al jarenlang belaagd wordt door boze huurders, de SP en mensen van het internet zoals Tim Hofman. Dan kom je kennelijk op een punt waarop je denkt: ‘Fuck it, ik ben rijk, Google haat me, wat heb ik te verliezen?’ en dat moment is voor Emmy nu aangebroken.

Het resultaat is onderstaande disstrack gericht tegen Tim Hofman en de zijnen. Geinig he, al die rappers die Emmy kennelijk in haar familie / inner circle heeft zitten? Zouden die ook in een van Emmy’s studentenhuizen wonen?

Kom met je camera – Ik kom alleen! – Jij komt met blabla – Ik kom meteen!! (…) Emmy ben je ok? – Ben je ok? Ok ok ok

Laat dit een trend worden.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


1 reactie

  1. Genant schreef:

    irritant ventje die Tim

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: