Dit hebben Winston Gerschtanowitz en Kees Prins (Jiskefet) gemeen


Zelfde kapper? Nee. Zelfde levensbeschouwing? Wellicht maar hoogstwaarschijnlijk nee. Zelfde vakantiebestemming? We weten het niet zeker, en dat van die kapper trouwens ook niet, maar het is niet waar we nu op doelen. Nee lieve lezers, zowel RTL celebrity / Talpa baasje Winston Gerschtanowitz als Jiskefet icoon / reclamestem Kees Prins hebben een foto van zichzelf in hun te koop staande hutje hangen!

Het is een soort van BasisIJdelheid waar niemand zich voor hoeft te schamen, of je nu een gladjakker die naar gore parfum meurt bent of gewoon uit je bek stinkt… een enorme foto van jezelf in huis KAN GEWOON anno 2017.

Het geinige is bovendien dat deze optrekjes ook nog zo’n beetje hetzelfde moeten kosten. Het is dat we weten dat Winston een paar meter verderop in Blaricum een nieuw kitschpaleisje aan het bouwen is, anders zouden we een woningruil voorstellen.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com