SBS laat arme sloebers voor €0,- logeren bij NEOKOLONIALIST


Hoeveel verdient Matthijs van Nieuwkerk? En Jan Mulder? Het zijn vragen waar iedereen ZO in geïnteresseerd is dat zelfs DWDD gasten er zo af en toe naar durven te vissen. Jort Kelder deed het al eens, en gisteren deed ene Louis Kinsbergen hetzelfde. Meneer zit met zijn gezin namelijk in het SBS6 programma ‘Steenrijk en Straatarm’ waarin rijken een weekje met armen ruilen, we schreven er eerder al over.

Typisch hoe miljonairs nooit ècht sympathiek over kunnen komen als ze tegenover uitkeringstrekkers zitten hè? Kijk zelf maar even:

Ja ja ja ha ha, BNNVARA gaat natuurlijk nooit zómaar aandacht aan een SBS program besteden, daar moet altijd een ondertoon over ongelijkheid / de rol van de overheid in. Prinsjesdag was zelfs de aanleiding voor bovenstaand gesprekje, niet het feit dat SBS een succesvol nieuw programma heeft verzonnen. Enfin. Mooi dat de VARA in BNNVARA nog bestaat en nog altijd wil verheffen via amusement (en het salaris van de presentator geheim blijft).

Het echte nieuws was natuurlijk dat het arme gezin €0,- gestort heeft gekregen om aan dit programma mee te doen. Schande SBS! En hoe nep is dat programma überhaupt, op internet beginnen sommige sloebers al te mokken. Geheel begrijpelijk als je je bedenkt in wat voor gezelschap de zender deze mensen parkeert. Hier, Petra en Frank Welsing moesten gewoon logeren in het huis van een NEOKOLONIALIST:

Nou, hoe zo iemand over de armen denkt laat zich natuurlijk wel raden… maar SBS6 kijkt de andere kant op.
Kun je die mensen toch niet aan doen?
Ze hebben al zo weinig!


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com