Niet op YouTube: Johan Derksen (RTL7) sloopt RTL4


Mooi om te zien, een columniste tikt op een dag iets en vervolgens roept iedereen ‘Ja dat vind ik eigenlijk ook!’. Dan ben je een grote hoor. Angela de Jong slachtte in haar stukje voor het AD RTL4 com-pleet af, want: incestzender die denkt dat de wereld om hen en hun b-garnituur sterretjes draait en iedereen is het er mee eens. Lindanieuws (van Linda de Mol, RTL4): eens. Evert Santegoeds (SBS6): eens. Totaal TV (eh): eens. En ook Johan Derksen (RTL7) ging gisteren in Voetbal Inside lekker los op de zender die zo enorm kut is.

Waar VI normaal elke scheet die de heren laten op YouTube plempt blijft dit fragmentje kennelijk geheim. Raarrr! Zou de afdeling ‘social’ van VI dan toch in het RTL4 pand huizen? Kleine instructie van bovenaf gehad wellicht? Gelukkig hebben wij de beelden ook waardoor u alsnog kunt zien hoe iemand met een mening zijn werkgever afzeikt. Zouden meer mensen moeten doen!


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


1 reactie

  1. Tsja, alsof een AD columniste en Johan Derksen aan – belezen –
    volk en vaderland uit moet leggen dat RTL een kutzender is. Dat is als Maurice de Hond een onderzoek laten doen of de Josti-band een wereldact is. Of: uit onderzoek is gebleken dat Albert Verlinde geen integer mens is. Nee joh, echt!?
    Misschien is het wijzer voor de twee om zich bezig te houden met zaken die werkelijk duiding verdienen. Bijvoorbeeld over hoeveel BN’ers er zelf beter zijn geworden van de dood van Tijnje Lak.

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: