Tegengeluid! Mylène de la Haye steunt Humberto en RTL4


De lijst met mensen die publiekelijk te kennen geven RTL4 / Humberto-moe te zijn groeit elke dag. Van Totaal TV tot LINDA. en van de Volkskrant tot Shownieuws, van Angela de Jong (AD) tot Johan Derksen… iedereen moet kotsen van de ooit zo gewaardeerde familiezender. Laatstgenoemde ging vrijdag nog lekker los op Humberto Tan en zijn collega’s, waarop RTL besloot dit uiterst geestige fragmentje NIET op het VI YouTube kanaal te plempen. Inmiddels schijnt er in Boulevard wel over de kwestie gesproken te zijn (helaas had Ronald Molendijk geen dienst die dag).

In dit soort situaties krijgt het slachtoffer altijd een zweempje ‘underdog’ over zich heen en dan staat er ook immer iemand op die het voor deze partij opneemt. In dit geval is dat: Mylène de la Haye! Presentatrice van weleer, u kent haar van dat fragmentje in de show van Jensen en thans sterreporter bij Panorama. Op de site van dat blad tikt ze:

“Wat moeten ze dan doen? Hem standrechtelijk executeren? Of moet Tan de eer aan zichzelf houden, op het randje van het Hilton (een beproefde plek voor zoiets) gaan staan en een klein stapje naar voren doen?”

Of het argument ‘Moet ‘ie dan dood ofzo???’ een sterk argument is laten we graag aan u, de lezer. Leuk is het wel dat Tan in ieder geval één medestander van buiten de omroep heeft (hopelijk weet hij nog wie Mylène is). Over de tirade van Johan Derksen schrijft De la Haye:

“Die voetbalgoden voelen zich blijkbaar boven alle partijen verheven en wanen zich onaantastbaar. Logisch; hun programma is namelijk het enige RTL-programma dat de moeite van het bekijken waard is. Vinden zij. Leuk joh, werken bij televisie!”

Klopt Mylène is helemaal niet leuk. Gelukkig ben jij tijdig uit die slangenkui ontsnapt en werk je nu bij Panorama. Truckers halen in ieder geval koffie voor elkaar!


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com