Is ‘ie weer! Kinderoplichter Snapking duikt op bij RTL


Weet u het nog? Tuigvlogger Tim van Teunenbroek aka Snapking die deze zomer in RTL Late Night zijn ‘grote excuses’ (ROFL) aanbood vanwege het voor 14.000 euro oplichten van tientallen kinderen? Mooie tv was dat, normaal zijn we niet zo van het naar beneden trappen maar tegen Beau van Erven Dorens vs. een slissende oplichter uit Almere zeggen we geen nee.

Leuk detail: eerder werd Tim al door RTL ontslagen. De zender had namelijk, teneinde een beetje met de tijd mee te gaan, besloten dit icoon aan te nemen, maar toen hij in de trein lukraak Chinezen uit ging schelden verscheurden men zijn contract. Maar ja, als oplichters van Astro TV hun gang mogen gaan, waarom oplichter Snapking dan niet? Vandaar dat meneer vanavond terugkeert bij RTL. Dit keer in het programma Models in Paris, waarin het leven van fotomodellen in Parijs wordt vastgelegd. Een van deze popjes blijkt de geliefde te zijn van Snapking! Respect, respect, doet ‘ie goed ja tog!

Op zich wel geestig dat deze gek nu als een mislukte pimp zijn vriendin geld laat harken in het fashiongebeuren. Grote kans dat Tim namelijk wat telefoonrekeningen van zijn slachtoffers moet betalen binnenkort en ZO veel levert dat YouTube gedoe nou ook weer niet op.

Weet je trouwens welke vlogger NOOIT bij RTL aan de slag mag? Dylan Haegens.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


2 reacties

 1. Platzak schreef:

  Dylan heeft wel gelijk.
  Goedkoop van RTL om zo views te pakken.
  Zieke generatie op YouTube.

 2. Gameboy schreef:

  Ik vind Famke geen model
  Maar tegenwoordig gaat het niet meer om uitstraling maar om hoeveel volgers je hebt

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: