Het bloemenmozaïek van Arjen Lubach dat Arjen Lubach graag vergeet


Kijk, wekelijks rond de miljoen kijkers voor je tv-show is leuk, maar het brengt ook bepaalde dingen met zich mee. Dingen waar je niet om gevraagd hebt, maar die nu eenmaal horen bij een bepaald bereik. We doelen op: Arjen Lubach en zijn fanart! Bestaat, bestaat! Mensen die op een verloren avond de mouwen opstropen en gewoon Iets Moois voor hun idool gaan maken. Voor Winston Gerschtanowitz is zoiets vrij normaal, hij hangt die troep zelfs op in zijn woning, maar Lubach moet er duidelijk nog aan wennen.

Want hoeveel tags hij ook krijgt op Facebook / Instagram, een likeje kan er nooit van af. Vriendelijke reactie dan? ‘Dankjewel’ misschien, eventueel met ironische smiley om de boel wat te relativeren? Neen! Klap in het gezicht van de fans natuurlijk, en wij vinden het ook wel jammer dat we deze zooi hierdoor nooit voorbij zien komen. Daarom hierbij een bescheiden selectie van wat zèlfs* iemand als Lubach ten deel valt.

Is dat Leonardo Dicaprio??? Nee, is Arjen Lubach. (Misschien was het in eerste instantie wel bedoeld als Leonardo Dicaprio trouwens, dat zullen we nooit weten.)

Kom op Arjen hier is niks mis mee! Geef gewoon een hartje, verdomme.

Holy fuck, een Arjen Lubach bloemenmozaïek! En nog de eerste prijs gewonnen ook hè! Niet dat het Arjen iets boeit, die is naar verluid niet eens langsgegaan in Limmen om de maker een hart onder de riem te steken.

* Ja kom op, de man is geen Gerard Joling of wel?


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


1 reactie

  1. Van8maal schreef:

    De arrogantie ?

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: