Annette Barlo jat ChristenUnie-jurk voor NSFW-pikante sekssoap


De Spa is een nieuwe dagelijkse soap op Net5. Hoofdrolspeelster Anette Barlo (u kent haar uit uw jeugd van Oppassen en later van het consumentenprogramma V&D tv) zei er eerder over:

“Omdat het een late night soap is, kan er meer. Meer geweld, er kan meer gescholden worden en meer seks.”

Die belofte lijkt ingelost te worden want aangezien de serie over een spa gaat loopt iedereen voortdurend halfnaakt door beeld en zijn de acteurs enkel op hun uiterlijk geselecteerd. Ha! Geintje, dat is natuurlijk altijd zo in Nederland soapland. Oh ja, de productie is geïnspireerd op The Client List, een serie die het vooral erg goed doet op de zogenaamde NSFW websites (NSFW!) dus dan weet je het wel.

En in wat voor jurkje verscheen Barlo gisteren, tijdens de eerste aflevering oh zo demonstratief? Het favoriete kledingstuk van de prominente ChristenUnie-politica Carola Schouten! Hier, Carola draagt dit ding echt altijd en overal. Daarnaast is ze iemand die seks op tv wil verbieden, geweld NOOIT amusement vindt en kindertjes graag leert dat schelden helemaal niet mag.

Bedenk u even hoe ‘vrouwen’ en ‘dezelfde jurk’ zich tot elkaar verhouden en u weet dat Carola NOOIT meer haar favo jurkje aan zal doen. Dankjewel Annette, heb je nu je zin???


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com