Albert Verlinde heeft nieuwe liefde die hem eigenlijk haat


Heuglijk nieuws dames en heren, Albert Verlinde is weer aan de man! Na de pijnlijke breuk met Onno Hoes (deze stak zijn tong in een intercedent van 40 jaar jonger) is het toch wéér een Limburger geworden. Is dat nou wel zo verstandig? Lastig te zeggen, maar bij Story weten ze het in ieder geval zeker: Ramon Mesman (Heerlen, 19zoveel) is de gelukkige en Albert ervaart ‘vlinders in zijn buik’. Waarmee hartelijk gefeliciteerd.

Ramon is een hoog baasje bij Talpa en Story (Blendle link) weet ons te melden dat adverteerders zéér over hem te spreken zijn want hij is zo gemoedelijk. Dan moet je wel deugen, als Unilever je er prima bij kan hebben, toch? Gelukkig is Ramon lekker actief op social media en daarom kunnen we nog véél meer over hem melden. Zo heeft hij een schurfthekel aan Marianne Zwagerman (+1), retweet hij alles van Youp van ‘t Hek (+1) en vindt hij Albert Verlinde een HYPOCRIET (ohhh!). Zie deze tweet uit 2010 (mirror):

Hier nog even het antwoord op de retorische vraag, voor de leek. Ach ja, tijden kunnen veranderen hè. We kijken uit naar de liefdesspecial in Shownieuws inclusief beelden uit een zekere parkeergarage, vandaag of anders morgen.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com