Bn’ers over Eberhard van der Laan: ‘Wat een saaie lul’


De burgemeester van Amsterdam is overleden en dus betuigen al onze gewaardeerde bn’ers vandaag hun medeleven op Twitter. Hier maken de media dan weer ontroerende stukjes van met koppen als ‘Bn’ers zeer geëmotioneerd na overlijden Eberhard van der Laan’. Mooi maar ook een beetje voorspelbaar, daarom bij dezen een stukje tegengeluid: wat vonden onze beroemdheden ècht van deze man? Vooral schrijver James Worthy was nogal uitgesproken / bloemrijk in zijn woordkeus (schrijver hè) en het is ook goed om die opmerkingen niet te vergeten.

Ja wat? Engelen bestaan niet & iedereen heeft een randje, ook Eberhard en zéker de Nederlandse beroemdheden op Twitter. Lang leve die doodgewone Amsterdamse goudeerlijkheid! RIP.

(mirror)


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com