Anna Nooshin koopt flat in TOTALE Airbnb HEL [INFOGRAPHIC]


We weten dat het in het centrum van Amsterdam vergeven is van de Airbnb appartementjes en dat de bewoners er compleet gestoord worden van de rolkoffertjes, dronken Engelse toeristen, kuttige toeristenwinkeltjes, huurfietsen en alle bijbehorende overlast. Er zijn echter ook plekjes waar het heus wel meevalt met alle ellende, bovendien heeft wonen in zo’n grote stad ook voordelen en sommige plekjes zijn, toeristen of niet, nog steeds heel erg leuk.

Op zo’n plek is modeblogster en presentatrice Anna Nooshin overduidelijk NIET gaat wonen. Check ik out, haar nieuwe woning bevindt zich bij de rode pijl:

Echt o.v.e.r.a.l. van die leuke ballonnetjes met eurobedragen, oftewel geen echte huizen maar (veelal illegale) hotels zonder receptie, rookmelders of regels in het algemeen.

Wat verschrikkelijk Anna, maar aan de andere kant ook wel mooi dat je je niet te goed voelt om je in deze totale hel te vestigen, tussen de andere slachtoffers. Nog even voor de geïnteresseerden: Nooshin zal haar intrek nemen op Lindengracht 83 B, dat is het nieuwbouw gedeelte van dit leuke project (Streetview), alwaar ze voor 321.238,- euro’s nooit maar dan ook NOOIT meer een normale nachtrust zal hebben.

Gelukkig is er ook nog positief nieuws: het oudbruine café Lowietje (bekent van Baantjer en onderdeel van elke toeristentour) zit om de hoek! Die hebben er sowieso een stamgast bij.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com