Boef: ‘Als ik agent was zou ik jongens zoals ik ook aanhouden’


Wat kan er veel veranderen in een jaar tijd hè? Rapper Boef was in 2016 nog een hele vervelende treitervlogger aan wie Peter van der Vorst zei een schurfthekel te hebben, nu zit diezelfde Boef in het glijprogramma ‘Van der Vorst ziet sterren’ te slijmen over zijn privé. Of de transitie, ingezet door de ubercommerciële imago-koopman Ali B. niet een beetje is doorgeslagen? Wij vinden van wel. Peter van der fucking Vorst, er zijn grenzen Boef.

Bij het immer oppervlakkige RTL vinden ze het semi-pikante fragmentje waarin de interviewer en zijn subject naakt een Thaise massagesalon bezoeken natuurlijk weer het meest opzienbarend, maar daar zijn wij het niet mee eens. Check deze conversatie dan:

Peter: “Wanneer ben je voor het laatst aangehouden?”
Boef: “Laatst reed ik hier, en de auto waar ik in rijd wordt vaak gestolen, en ja ze zien mijn koppie er in, dus ik word effe aan de kant gezet. De volgende dag was het weer zo.”
Peter: “Is het racisme?”
Boef: “Nee en ja. Als ik eerlijk en realistisch ben: het klopt ook meestal niet dat een jongen zoals ik, zoals ik er uit zie, zo jong, in een auto van 120, 130.000 euro rijdt. Als agent zou ik eerder hem controleren als een man van 60 jaar die er in rijdt.”
Peter: “Best erg.”

Wat volgt is een uiteenzetting van Boef over succes, dat hij agenten ook hun succesjes gunt en het ‘juist mooi’ vindt om aan te tonen dat hij zijn waggie helemaal zelf verdiend heeft. Over automobieltjes gesproken: in diezelfde aflevering zien we zangeres Maan rondrijden in haar auto, en dat is een VOLLEDIG ONDERGESTICKERDE Mitsubishi, gewonnen bij The Voice. Wat een armoe.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


1 reactie

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: