Rare vlogger breekt in bij SBS6, nobody cares


Als je vernieuwende televisie wilt maken hoef je eigenlijk maar één ding te doen en dat is ergens inbreken. Kan zijn om iets aan te tonen, kan zijn voor de gein. Vernieuwende televisiemakers doen het al jaren en het werkt gewoon altijd. Beetje maatschappelijke verontwaardiging, beetje spanning, beetje lekker gek. Tot nu!

Zojuist ontdekten we een YouTube-programma van BNNVARA, genaamd Cluppub. Schijnt al weken te bestaan maar de massa moet het nog een beetje ontdekken. Wat doe je dan als vernieuwende programmamaker? Juist, ergens inbreken (jullie leren snel). Vandaar dat er gisteren ene Govert Sweep (19, vlogger uiteraard) ingevlogen was om in te breken in een studio op het Mediapark.

Spoiler: het lukt.
Spoiler #2: de presentatrice probeert er nog iets van te maken door ‘nou die beveiliging stelt dus ook nog niks voor’ te zeggen (= maatschappelijk probleem aankaarten = Ook Dat Nog = Gregor Frenkel Frank = VARA).
Spoiler #3: de vlogger lukt het om binnen te sluipen in Studio 21 en het decor van de nieuwe show Circus Gerschtanowitz te onthullen.
Spoiler #4: nobody cared. De politie èn alle vaderlandse media laten desgevraagd weten niet van de zaak op de hoogte te zijn. Het Mediapark meldt Slebs.nl dat ‘deze zaak ons niet bijzonder boeit. Toch bedankt voor het melden wij gaan weer effe door’.

Pijnlijk.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com