Lekker hoor. Wendy en Erland aan de MDMA tijdens duf gala


Leuk hoe het koppel Wendy van Dijk en Erland Galjaard door één shot op tv zomaar 100 punten op de schaal van menselijkheid scoort. Gisteren tijdens het doodsaaie Televizier Gala waren de twee namelijk kauwend in beeld te zien. Social media helemaal los natuurlijk want zoiets kan toch niet, kauwgom kauwen op zo’n avond.

Hier, zelfs het NRC schrijft er over in hun recensie. Dat is dan ook meteen het enige medium dat heel voorzichtig De Vraag Der Vragen op durft te werpen:

“Al met al kon je je voorstellen dat RTL-kopstuk Wendy van Dijk en haar man Erland Galjaard in de zaal zeer zichtbaar kauwgum (aangenomen dat het kauwgum was) zaten te kauwen.”

Hè hè, eindelijk iemand die het aankaart. Weliswaar wat omslachtig maar laten wij het dan maar in de groep gooien: zaten Wendy en Erland niet gewoon lekker aan de MDMA tijdens het duffe feestje? Helemaal niet zo onbegrijpelijk als je die speech van Wendy’s kloon Chantal Janzen goed tot je hebt genomen. En daar komen we dan weer bij de menselijkheid: wij snappen het eigenlijk best. Geluk moet je zelf doen.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com