Te koop: foutieve biografie Frank Masmeijer (nooit gelezen)


Houdt u van fictie? Dan is ‘Frank en Vrij’, de biografie van Frank Masmeijer echt iets voor u. In het boek vertelt Masmeijer zijn eigen verhaal over de verdenking van drugssmokkel, zijn arrestatie èn zijn onschuld. Een warrig verhaal waar ook nog een nauwelijks bekeken ‘documentaire’ over gemaakt is en waarvan we sinds vandaag officieel weten dat het bullshit is.

Masmeijer is namelijk veroordeeld tot een celstraf van 8 jaar, waarvan hij er kennelijk maar 2 hoeft uit te zitten.

In die periode kunt u mooi zijn gemankeerde versie van de werkelijkheid tot u nemen, terwijl u luistert naar zijn single ‘Ik geloof in morgen’. Duur hoeft het allemaal niet te zijn want dat boekie koopt u zo voor een paar euro’s op Marktplaats. De aanbieder heeft duidelijk minder met het fantasy genre: ‘boek is nieuw en ongelezen’.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com