RTL Boulevard-meisje: Frank Masmeijer IS Michael P.!!1!


Even leek de verfilming van het turbulente leven van Frank Masmeijer dichterbij dan ooit, want SBS6-cineast Thijs Zeeman wist gisteren opeens te melden dat Masmeijer naar Aruba is gevlucht om zijn straf te ontlopen. Iedereen van NRC tot Nu.nl wilde vervolgens van Thijs weten hoe hij aan dit nieuws kwam, maar deze mensen kregen geen antwoord. Zullen wij het dan maar verklappen? Tadaa: een journalist van de Gazet van Antwerpen gooide het in Thijs’ timeline.

Eén bron is geen bron maar is het extreem spannende verhaal misschien toch WAAR? Neen, zegt John van den Heuvel en die heeft Franky’s advocaat gesproken dus dat zal wel kloppen denken we dan maar. Wel mooi om te zien hoe RTL Boulevard haar gevoel voor verhoudingen nog altijd niet verloren is. Nadat de onbekende maar des te enthousiaste presentatrice ons lekker gemaakt had met de zin ‘Frank zou sindsdien eigenlijk vermist zijn’ (mooi) gooide ze er nog even een fraaie actuele vergelijking in:

Ja mensen, face it dan toch godverdomme! Frank Masmeijer IS Michael P.!!! En nu niet janken als hij straks weer stiekem een paar bananendozen uit Colombia geïmporteerd heeft, we waren gewaarschuwd.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


1 reactie

  1. Van8maal schreef:

    Wat een vergelijking godnondejuu!!

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: