Foto! De nieuwe liefde van Gijp (jammer Emile Ratelband…)


Goedemorgen en stop maar met uw gezeur, want de Telegraaf heeft weer een liefdesprimeur! Het betreft hier ene Minouche (de Jong, red.), de nieuwe liefde van René van der Gijp. U weet inmiddels wat dat inhoudt: die twee zien elkaar een paar keer per week, doen gewoon lekker rustig aan, mooi man. Al gaat Gijpie er opeens wel een beetje gek van praten:

“Ze heet Minouche en je wilt het niet geloven, maar we kennen elkaar al een poosje. De laatste tijd is de liefdesvlam echt overgeslagen.”

Liefdesvlam??? Nou goed, iedereen is vrij zijn eigen woorden te kiezen, ouwe genotsvlinder. De Telegraaf doet overigens heel correct NIET aan achternamen en foto’s (altijd een raadsel waarom / bij wie wel en niet…) dus laten wij dan maar duidelijkheid scheppen, dit is de gelukkige:

Ja ja, meteen romantische kunst kopen met René hè! Overigens zal Gijp zijn Patricia Paay-mopjes wel voor zich moeten houden want we hebben hier te maken met een sympathisant:

Kent dit broeierige liefdesverhaal ook verliezers? Ja. Emile Ratelband moet nog even doorzoeken naar een blonde dame van het type ‘ondernemend en vrijgezellig’. Komt goed Emile genoeg visjes in de zee.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


1 reactie

  1. Van8maal schreef:

    Die hebben elkaar vast gevonden via die sugardaddy website

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: