Paay verhuist naar Brabantse TerrorCamping (2x p.w. politie)


Patricia Paay KAMPt al enige tijd met financiële problemen, en dus besloot ze dan ook maar naar een KAMPje te verhuizen, snapt u hem? De bewoners van camping Patersven te Wernhout (Noord Brabant) kunnen hun borst nat maken want daar heeft de diva onlangs een soort veredelde caravan gekocht voor 225k. En dat ‘veredelde caravan’ bedoelen we niet lullig maar dat is gewoon wat het is, check het filmpje zelf maar even…

Gek hoe het kan lopen hè? Van designerjurk naar huispak, van champagne naar sjek. Moeten we doorgaan? Oké genoeg.

Patersven. Dat is wat ze in Brabant noemen een ‘omstreden camping’ die bevolkt wordt door ‘permanente bewoners’ (lees: lastig bemiddelbaren die desondanks toch zeer bekend zijn bij tal van instanties) en duizelingwekkende aantallen illegale Polen. Maarrr die tijd ligt achter ons, de Polen wonen er inmiddels gewoon legaal met dank aan de gemeente.

Juich echter niet te vroeg want op Patersven staat nog steeds zo’n twee keer per week de politie voor de deur om een diversiteit aan akkefietjes op te lossen. Kijk maar even naar dit felrealistische overzicht van 112-tweets, allen uit de maand oktober (en die is nog gewoon bezig hè). Desondanks veel woonplezier gewenst Patries!


2 reacties

  1. Er zijn dagen dat ik minder medelijden met haar heb. Het begint nu toch een beetje een pijnlijke vertoning te worden. De spot en hoon was leuk, maar om ongeveer je laatste vijf kerstbomen in een dergelijke droevenis te moeten slijten gun je zelfs….ach fuck it, toch wel.

  2. H7ndermark schreef:

    Vind het egt heel droevig hoe jullie iemand weg zetten jullie moeten eerst alles eens goed uit zoeken voor dat je dingen ga plaatsen bah walgelijk gewoon en jammer

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: