Zanger Dotan blijft maar melden dat hij ‘een nerd’ is


Bn’ers die zichzelf bepaalde, al dan niet medische, kwalificaties toekennen, wat blijft het toch ontzettend kut. De ene helft vindt zichzelf een autist (Filemon), de andere helft is overtuigd van de eigen narcistische trekken (Filemon) en als het even kan tikken ze hier ook nog boekjes (Halina) over vol of maken ze ego-programma’s over hun ‘aandoening’ (Filemon). Patiëntenverenigingen zien het met lede ogen aan, want deze mensen mankeren uiteraard helemaal niets maar plakken graag een interessant labeltje op zichzelf.

Een wat meer laagdrempelige kwalificatie is die van ‘nerd’. Vroeger een scheldwoord maar werkelijk iedere bn’er is het tegenwoordig. Dat hun leven een aaneenrijging van geile Instagram foto’s is en ze 12x per week neuken telt dan kennelijk niet. Want: ze willen alles van Apple, dus: nerd. Crazy. Iemand bij wie deze waan wel heel hardnekkig is, is zanger Dotan. Kijk maar:


Dotan is een nerd, want hij zit vaak op YouTube.


Dotan is een nerd, want hij dagdroomt vrij veel.


Dotan is een nerd, want hij is niet goed in flirten.


Dotan is een nerd, want hij kijkt graag documentaires op Discovery Channel (LOL).

Ons punt is dit: bestaat er geen verbond van nerds, mensen die dingen kunnen en niet op Instagram zitten, die hier wat aan kan doen? Dotan is maar één voorbeeld, het wemelt van de bn’ertjes die deze term misbruiken om zichzelf een extra laagje te verschaffen. Dit moet stoppen!!!


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com