Boze mail! Gordon geweerd van huwelijk Berget Lewis


Zijn die bn’ers nou echt zo vals, haatdragend en kinderachtig als altijd gezegd wordt? JA DAT ZIJN ZE. Wist u bijvoorbeeld dat Gordon in 2012 niet welkom was op het huwelijk van zangeres Berget Lewis, met wie hij nota bene ooit een duetje opnam, en hier een woedende mail over stuurde naar het kersverse echtpaar? Wij ook niet, maar gelukkig lopen er anno 2017 nog steeds mensen over te janken waardoor wij u dit vrolijke feitje toch even meegeven.

Aanleiding is die trouwshow van Goor, waarin hij zogenaamd in het huwelijksbootje stapt met iemand die zich graag voor dit soort zaken laat lenen. Op Instagram regent het al weken berichten van de zanger over dit belangrijke moment in zijn leven, en daar kunnen de gewone burgers dan uiteraard op reageren. Dat gebeurt ook:

Ha ha ha daar is iemand boos… Wie zou het wezen? Een ooit door hem uitgelachen kindsterretje? Een barely legal onenightstand met een SOA? Ja sorry we zoeken het een beetje in die regionen want we kunnen ons niet voorstellen dat een volwassen persoon zich vijf jaar na dato zo uit.

Nou laten we het dan maar verklappen: ‘Svrcreativedesign‘ is Sebastiaan van Rooijen, de ex van Berget Lewis OP WIENS HUWELIJK GORDON DUS NIET WELKOM WAS WAAROP HIJ EEN BOZE MAIL STUURDE (lol) WAAROM SEBAS DUS NOG STEEDS PISSIG IS.

Niets zo overzichtelijk als de Gooische Matras, waar iedereen altijd 14 blijft. Dankjewel Sebastiaan en succes met de decorbouw. Waar staan decorbouwers eigenlijk op de Blaricumse ladder? Net boven of net onder de ‘stylisten’?


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com