Tuigvlogger wil tuigvlogger Boef in zijn kofferbak


Gode zij dank! Tuigvlogger Boef, vorige week korte tijd door het leven gaand als RTL4 celebrity / kind aan huis bij Peter van der Vorst, is weer gewoon straat. Kan die maniakale imago-beheerder / gids op de weg naar mainstream Ali B. nog zo zijn best doen en je vergezellen bij mediaoptredens, uiteindelijk zit Sofiane Boussaadia toch weer alleen met zijn telefoon op de bank en dan gebeuren er wel eens dingen. Zoals: een heerlijke, as we speak ontsporende ruzie met mede-tuigvlogger Opa Norma.

Effe chronologisch:

Opa Norma dreigde eerder vandaag met onthullingen te komen aangaande de verbroken relatie van rappert Boef, omdat deze zelf ooit een wildplasser heeft vernederd op YouTube. Geen speld tussen te krijgen natuurlijk, dat morele kompas van de YouTube community.

Next: Kennelijk is er ergens een snaar geraakt want Boef pent vervolgens 3 a4’tjes vol over de kwestie (1, 2, 3) en meldt dat Allah dit soort gedrag absoluut niet goedkeurt. Hadden we al iets over het morele kompas van tuigvloggers gemeld? Oh ja, de anonieme tuigvlogger Opa Norma wordt tevens geout met een foto van zijn tronie + milde bodyshame:

Vervolgens dreigt deze Norma Boef vandaag nog in een kofferbak te deponeren en informeert hij of hij wel eens zoiets dergelijks heeft meegemaakt:

Prachtig, zo hoort het natuurlijk ook. Benieuwd of Ali B. dit imagotechnisch nog glad kan strijken met zijn gebabbel, of dat hij ook eindelijk inziet dat tuigvloggers nu eenmaal zijn wat ze zijn: tuigvloggers. En zo hebben we ze het liefst. Wordt vast wel vervolgd.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


3 reacties

  1. Prophacyx schreef:

    Hahahahahah morele kompas van de YouTube community. Precies dat 😀

  2. Mannen gaan er naarmate ze ouder worden dus wel echt beter uitzien. Dat zien we hier Geert Mak bewijzen.

  3. Kees Van aanholt schreef:

    Marokkanen en turken zijn meteen tuig of treitervloggers, wat een onzin. De enige tuig hier dat is de media.

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: