Filmpje! 40 dagen zonder seks-dude wilde manager Linda de Mol doen


Vanavond in De Grote EO Kuisheidsshow ’40 dagen zonder seks’ kunnen we genieten van: Jesaja – ‘Ik zit tussen de 180 en 200 bedpartners’ – Jungerman. Volgens de Evangelische Omroep een uitkeringstrekker die geholpen moet worden, volgens zijn Instagram een succesvol man die bulkt van de poen. Misschien heeft het er mee te maken dat Jesaja ook vlogger is en die hebben doorgaans nogal wat verborgen vermogen.

Champagne Papi 😋🍾

A post shared by Rich (@rrich.lord) on

Hoe dan ook.
Wist u dat deze Jesaja misschien wel de authentiekste deelnemer van dit seizoen #40dzs is? Zo deed meneer eerder al mee aan De Nationale Sekstest van RTL4. Zijn score in dit program is niet bekend, maarrr hij zat in de pauze wel openlijk te geilen op Xenia Kasper, vertrouweling & manager voor het leven van Linda de Mol! Wat Xeen bij de sekstest deed weten wij ook niet, maar de beelden liegen er niet om:

Zeg nou zelf, als je al geilt op deze ijskoude Duitse cougar met een loyaliteitsprobleem, dan ben je toch serieus seksverslaafd of niet? We wensen Jesaja alle goeds, fijn dat de EO zich nu over hem ontfermt.


1 reactie

  1. Sommig afval haalt Van Gansewinkel zelfs niet op. Dat wordt gedumpt bij de EO.

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: