Deze mensen bieden +€500 voor een uur met Dave Roelvink


Ja, die reclame met George Baker en de LIDL is inderdaad leuk gevonden. Maar de creatieve geesten van Vakantieveilingen.nl kunnen er ook wat van! Daar kun je nu bieden op een hotelovernachting met Dave Roelvink. Tijdens dit verblijf filmt Dave u stiekem terwijl u hem oraal bevredigt en vertrekt hij uiteindelijk met al uw eigendommen in zijn koffer.

Oh nee toch niet!

In werkelijkheid zal Dave uw bed niet eens inkruipen, want het betreft hier een ‘champagne ontbijt’ met het icoon van (let op!) ‘08.00 uur tot +/- 09.00 uur’ aldus de feestsite. Ziet u die +/-? Als Dave het wel zo’n beetje gezien heeft kan hij ook om 8.20 uur ‘toedeledokie’ zeggen en dan zit u daar met uw klamme geslachtsdeel op de rand van het bed te koekeloeren.

Niet dat het de mensen weerhoudt te bieden hoor! Even een kleine momentopname, het is nu 15:45 uur op woensdagmiddag en de veiling loopt nog even (check hier de actuele stand van zaken).

Een paar minuutjes met Dave Roelvink, wie betaalt daar nou voor?

Nou, diverse mensen zoals u ziet. Effe uit een soort human interest gevoel, wie zijn deze mensen? NIET OM UIT TE LACHEN MAAR GEWOON OMDAT WE WILLEN WETEN WIE DE KNIP TREKT VOOR ZOIETS. Komt ‘ie hè:


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com