Mooi. The Voice-jongen KAKT op AFAS Live idioten


‘Laten we eerlijk zijn al die The Voice-deelnemers zijn geflopt’ is tegenwoordig de nummerrr 1 in de borrelpraat top 10. Ja ja zal best, leuk punt, wat een visie. Maar er zijn ook goeie dingen over die mensen te melden!

Neem nou de leuke Fries Johannes Rypma. Deed in 2013 mee aan The Voice, won niet maar genoot wel even enige bekendheid en sierde de cover van l’Homo (hetgeen echt een dingetje is in bepaalde kringen). Volgend jaar zou hij spelen op een of ander feestje in de AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall) maar dat gaat niet door, zo lezen we in de Leeuwarder Courant:

“De organisatie zou geen prijs stellen op een optreden van Rypma met The Bounty Hunters. Zij zien Rypma liever met een geluidsband spelen. De zanger ,,speelt liever met zijn medemuzikanten en gaat niet met een tape in een concertzaal optreden’’, aldus Arie Kuipers namens BME bookings.”

Let wel, we hebben het hier over een CONCERTZAAL waar de organisatie van een feestje kennelijk liever wil dat men met een bandje meeblèrt in plaats van wat muzikanten mee te nemen. Wat voor boer ben je dan, goed dan Johannes de zooi heeft afgebeld.

Even voor in de boeken, deze artiesten vinden het kennelijk geen punt om met een ceedeetje mee te wauwelen:

“Bij De Fryske Jûn, gepresenteerd door Piet Paulusma, maken onder anderen Elske DeWall, De Kast, Piter Wilkens, Gurbe Douwstra en Vangrail hun opwachting.”

Goed onthouden, deze artiesten hoeven we niet meer serieus te nemen.

Die Johannes doet ons trouwens een beetje denken aan Jordy van Loon, de man die als kindster jarenlang uitgelachen is door Hilversum en nu een welgemikte drol op dat hele RTL Boulevard kliekje deponeert. Karakter komt met de in de luwte geraakte carrière, kennelijk.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com