Dit tike Maarten Spanjer over Hans Kemna #metoo


Sinds Revu maar liefst negen acteurs opvoerde die in het blad anoniem hun beklag deden over de Nederlandse Harvey Weinstein, een zekere castingdirector met een voorliefde voor jeugdig en onzeker naakt, is het hek van de dam. Heet nieuws-minnend Nederland zit al dagen te zoeken / vissen naar bewijsmateriaal, want als niemand een naam wil noemen uit bescherming van de eigen carrière schiet het natuurlijk niet op met dat onthullen van misbuikers.

Om er achter te komen wie deze smeerpijp is zijn we zelf begonnen met een lijst ‘onterecht succesvolle acteurs’ aan te leggen maar dat bleek niet helemaal de manier. Als al deze mensen het bed hebben moeten delen met de mysterieuze castingdirector dan moet deze man wel een testosteronbom van onmenselijke proporties zijn geweest (71x neuken per dag over een periode van 28 jaar anale seks niet meegerekend, kom op).

Trouwens.
Al zoekend naar ‘castingdirector + beetje vies’ kwamen we wèl op allerlei leuke anekdotes van Maarten Spanjer over castingdirector (toeval waarschijnlijk) Hans Kemna! Staan al een eeuwigheid op papier, nooit een haan naar gekraaid, maar nu opeens best interessant qua #metoo. Lees maar effe:

Dit zou je vandaag de dag dus een abonnement op het tafelheerschap bij DWDD opleveren! Andere tijden hè.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com