Grimmige shit. Monica Geuze verstrikt in wenkbrauwen-battle


Monica Geuze is nu eenmaal een talent wie vele reacties oproept. Velen vinden haar heel erg knap, anderen niet. Velen vinden dat ze dingen kan, anderen niet. Het meest recente twistpunt rondom deze celebrity zijn haar wenkbrauwen. Toegegeven, daar is best wat van te vinden, zo zijn ze op deze recente foto een soort greyscale met een paar % tranparent, om het effe in css uit te drukken.

XX

A post shared by Monica Geuze (@monicageuze) on

Een volger van Monica merkte dit ook op. Dan kun je denken: Monica, je hebt 734k volgers, Lil’ Kleine was een tijdje jouw accessoire, je woont op een industrieterrein naast een hobbyhoer, wie doet jou wat? Let it go!

Maar zo werkt het dus niet bij de sterren van tegenwoordig. Begin niet over hun wenkbrauwen want dan gaan ze je Googlen en EXPOSEN op het internet (zie onder). Kijk nou, dat meisje is er zo van geschrokken dat ze haar Instagram gewoon op slot heeft gegooid! #stoppesten iemand? De volgers van Geuze zijn vooralsnog not amused over deze actie.

Wist u trouwens dat er hiermee een vrouwelijke variant op de aloude belediging der beledigingen ‘je moeder!’ is ontstaan? ‘Je wenkbrauw!’… moet je mee oppassen hoor.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com