Marco Borsato (50). Dansend. In een boekwinkel.


“Ik vind het helemaal leuk!” (…) “Lekker hoor!” (…) “Die veren, ik vind het…”

Ja ja Marco, stop maar. We begrijpen dat je het enorm leuk vindt om in een boekwinkel als enige te moeten dansen terwijl ongeïnteresseerde mannen met bierbuiken foto’s van je maken. We begrijpen ook dat je het niet meent en dat je diep van binnen DOOD GAAT, zoals ieder normaal mens die zichzelf aantreft in een situatie als deze zou doen.

Had je maar niet beroemd moeten worden.

Leuk meedoen. Iedereen moet het wel eens in het leven, maar de Marco Borsato’s moeten dit nu eenmaal vaker dan de normale mensen, met hun leventjes in de luwte en de mogelijkheid een saaie klootzak te zijn als ze dat willen.

Marco heeft die optie niet. Hoe zou de zanger dealen met dit soort momentjes waarop hij geacht wordt zich spontaan te gedragen? Het begint met het uitspreken van “Ik vind het helemaal leuk!” meestal geloven mensen het dan wel (niet iedereen).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com