Google naait Rolf Wouters


Van alle mensen die niet meer op tv zijn wordt Rolf Wouters het meest gemist. Met ‘Uhhh… Vergeet je Tandenborstel Niet!’ grondlegger van bullshitshows, aimabel mens en bovendien iemand die zelf niet meer op tv WIL, ook al een unicum in het wereldje en om die reden te waarderen.

Een tijdje geleden was hij trouwens even terug, maar dat was kennelijk niet zo heel bijzonder want na de vrolijke aankondiging hebben we er niemand meer over gehoord. Prima. Kennelijk heeft Rolf X. destijds de juiste keuze gemaakt. Maar daarmee is zijn persoon niet minder iconisch en verdient hij dus een CORRECTE vermelding in Google…

Rolf X. Wouters is géén ICT boer met complottheorieën om zijn persoon die (in tegenstelling tot de meeste complottheorieën) ook echt kloppen. Dat is Rolf dus niet! Google, fix het.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


1 reactie

  1. Peter schreef:

    Wat heeft Roel Pieper ( grote foto ) hiermee te maken ??

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: